CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nou centre infantil a Pintor Mir

Nou centre infantil a Pintor Mir

24/10/2017

Les obres de remodelació que s’estan duent a terme a l’edifici de Pintor Mir, conegut com les “Antigues Escoles”, serviran per habilitar-hi un centre amb prestacions i serveis dedicats a la infància.

Els infants tornaran a córrer per l’edifici de Pintor Mir, una construcció emblemàtica que, entre 1930 i 1964, va ser l’única escola que hi havia al poble, i que en els darrers anys ha acollit serveis com aules de formació i espais per a entitats.

La remodelació que s’hi està duent a terme deixarà l’edificació llesta per acollir un centre infantil. El nou equipament disposa de prop de 400 m2 útils distribuïts en dues plantes amb espai per a activitats lúdiques i educatives. Quan es posi en marxa, el centre desenvoluparà propostes per a infants de 3 a 12 anys, i tindrà la possibilitat de fer-hi activitats de tipus familiars i per a infants de 0-3 anys.

L’empresa adjudicatària de les obres, que es van posar en marxa al juny, és CivilStone, SL i el pressupost d’adjudicació, de 204.732 €.

El nou centre de Pintor Mir ampliarà l’oferta d’espais de lleure educatiu infantil al municipi, una funció assumida fins ara en solitari pel CI La Peixera, situat al carrer Vallès. L’equipament funciona a ple rendiment: aquest curs té les 80 places de capacitat ocupades i prop de 40 infants en llista d’espera.

Arxivat a: Infància
Façana de l'edifici de Pintor Mir
Obres a l'interior de Pintor Mir
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona