CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Tardor d’espectacles a l’Espai Cultural Montbarri

Tardor d’espectacles a l’Espai Cultural Montbarri

17/10/2017

Aquest divendres s’estrena la nova temporada de “Montbarri aixeca el teló” amb l’espectacle “Comediantes, el show” de Comedycat.

L’Espai Cultural Montbarri acull fins al mes de desembre més d’una desena de propostes que combinen teatre, música, conferències i exposicions. La programació Montbarri aixeca el teló es posa en marxa aquest divendres amb un espectacle de monòlegs d’humor. Es tracta de Comediantes, el show, on quatre còmics es reuneixen en una marató de comèdia.

Entre les propostes musicals, el 28 d’octubre hi ha el concert del músic local David Pujade i el 2 de desembre l’actuació del Cor Infantil Amics de la Unió.

El teatre també té un pes important en el programa. Teatre al detall representa l’obra Endrepasomnis l’11 de novembre, el grup de teatre local la Faràndula escenifica  La cotilla desenmalahostiada y Paco Jones y la ruta del bacalao el 26 de novembre i els més petits poden gaudir de l’obra La Filomena va al riu el 3 de desembre.

Més a prop de la cultura africana

La programació també convida a aproximar-se a la cultura africana amb un espectacle de l’Orquestra africana de Barcelona que anirà acompanyat d’una conferència sobre el paper de les dones de l’Àfrica subsahariana com a generadores de canvi i d’una exposició que dóna a conèixer la vida social, cultural i econòmica de les zones rurals del sud de Senegal. 

Arxivat a: Cultura i festes, General
Cartell de la programació "Montbarri aixeca el teló"

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona