CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Enotast amb vins de la DO Alella

Enotast amb vins de la DO Alella

05/10/2017

El 20 d’octubre es durà a terme un tast de vins de la DO Alella a la Masia El Molí, dins la programació Vi+.

Montornès s’ha sumat un any més a la programació Vi+, un cicle d’activitats relacionades amb la ruta del vi amb denominació d’origen d’Alella.

El programa inclou més de 70 activitats puntuals i de llarga durada pels municipis del territori que formen part de la DO Alella. Montornès hi contribueix amb un tast gratuït de vins i platets que tindrà lloc el 20 d’octubre, a les 19 h a l’Escola d’Hosteleria del Vallès Oriental, a la Masia El Molí (av. D’Icària, 7).

A l’Enotast es podrà degustar tres vins de la DO Alella i conèixer les seves característiques i particularitats. Inicialment s’han obert places per a 20 persones, però s’estudiarà obrir-ne més en funció de la demanda.

Per assistir al tast de vins cal inscriure’s a l’adreça electrònica (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé trucar al telèfon 93 572 11 70.

El municipi al Consorci Enoturístic de la DO Alella

Montornès va començar a col·laborar amb la denominació d’origen d’Alella l’any 2009, quan restaurants del municipi van oferir plats elaborats amb vi i raïm de la DO, amb motiu de les Jornades Gastronòmiques. L’any següent, l’Ajuntament va passar a formar part del Consorci Enoturístic de la DO Alella i, des de llavors, s’han dut a terme anualment activitats dedicades al vi. Entre elles, menús especials, tasts de vins i cinefòrums.

Arxivat a: Cultura i festes
Cartell de l'Enotast
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona