CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Comença el curs escolar!

Comença el curs escolar!

12/09/2017

Un total de 1.678 infants han iniciat avui el curs escolar als cinc centres d’educació primària del poble. També ho han fet els alumnes que cursen l’ESO a l’institut Marta Mata, mentre que els estudiants dels cicles de grau mitjà i de l’institut Vinyes Velles ho faran el dia 14.

Més de 2.500 alumnes comencen aquesta setmana el nou curs escolar. Els més menuts ho han fet avui a les cinc escoles públiques del municipi: Can Parera, Marinada, Sant Sadurní, Mogent i Palau d’Ametlla. Enguany s’han matriculat 1.678 infants, 33 menys que el curs anterior.

Els instituts Marta Mata i Vinyes Velles, per la seva banda, acolliran 808 joves. Els estudiants d’ESO de l’institut Marta Mata han començat avui les classes, mentre que els joves dels cicles formatius de grau mitjà de cuina i gastronomia i de serveis de restauració i l’alumnat de l’institut Vinyes Velles comencen el 14 de setembre.

Demà s’inicien el cursos del Pla de Transició al Treball. Hi ha 15 alumnes en el mòdul d’auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració i 15 en el mòdul d’auxiliar de fabricació mecànica, ajust i soldadura.

Pel que fa a l’ensenyament de 0 a 3 anys, la Llar d’Infants Pública El Lledoner va començar el curs el 8 de setembre, amb 46 alumnes.

Les classes de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre es posaran en marxa el 19 de setembre. Aquest dia també s’inauguren les classes al Centre de Formació d’Adults Marinada.

Arxivat a: Educació
Inici de les classes a l'escola Can Parera
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona