CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Policia Local col·labora en la detenció de dos presumptes lladres

La Policia Local col·labora en la detenció de dos presumptes lladres

18/07/2017

Els detinguts havien fugit en un vehicle amb què, presumptament, havien perpetrat un robatori a la farmàcia Moreno amb el sistema d'encastament a l'aparador. La detenció es va dur a terme a les immediacions del barri de la Casilla de Mollet en una acció conjunta amb els Mossos d'Esquadra.

La Policia Local de Montornès ha col·laborat activament en la detenció de dos individus, presumptes autors d'un robatori a la farmàcia Moreno.

Cap a un quart de tres de la passada matinada, la Policia Local va rebre la trucada d'un veí alertant d'un fort soroll a l'altura de l'avinguda de l'Onze de Setembre on hi ha la farmàcia Moreno. Segons el relat dels fets,  un vehicle havia impactat en l'aparador de l'establiment i després havia  fugit per la carretera BV-5001 en direcció Sant Adrià. Una dotació de la Policia Local que patrullava per la zona de Can Bosquerons va muntar un control a la mateixa carretera, que el vehicle, un Seat Leon negre amb els llums apagats, va aconseguir esquivar. La Policia Local va continuar la cerca en direcció a Mollet.

Segons l'informe policial, arribant a la sortida del barri de la Casilla de Mollet i accés a la C-17, el cotxe va patir un accident i va quedar aturat, moment en què els ocupants van sortir del vehicle i van continuar la fugida a peu. En una acció conjunta amb els Mossos d'Esquadra, que es van incorporar a la recerca, es va aconseguir localitzar els fugitius en una zona boscosa propera i es va procedir a la seva detenció.

Detinguts amb nombrosos antecedents

Els detinguts són dos homes de 37 i 20 anys respectivament,  veïns de Badalona. En el vehicle sinistrat es van trobar dues caixes registradores, una funda d'eines, tornavisos i un navegador GPS, entre altres efectes. Un dels detinguts, el de més edat, acumula més d'una trentena d'antecedents per robatori. Ambdós han passat a disposició del Partit Judicial de Mollet, on es va produir la detenció. Les diligències del cas estan en mans dels Mossos d'Esquadra.

Arxivat a: Ajuntament, Seguretat ciutadana
Desperfectes a l'aparador de la farmàcia Moreno
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona