CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Fem una remullada als jocs d'aigua de la Pau Picasso?

Fem una remullada als jocs d'aigua de la Pau Picasso?

21/06/2017

Aquest dimecres s'ha posat en funcionament la zona de jocs d'aigua de la plaça de Pau Picasso, un cop finalitzats els treballs de millora i manteniment que s'hi han dut a terme. Les feines han inclòs la renovació del cautxú del terra, la millora del sistema de drenatge i recollida d'aigua, així com la desinfecció i posada a punt del circuit per garantir la salubritat de la instal·lació.

Des d'aquest dimecres i durant tot l'estiu estarà operativa la zona de jocs d'aigua de la plaça de Pau Picasso, un dels espais d'aquesta zona més utilitzats a l'estiu per la canalla. L'horari de funcionament és de 10 a 21 h.

L'Ajuntament ha dut a terme treballs de millora per garantir la seguretat i el bon funcionament del conjunt. Les feines han inclòs la renovació del cautxú del terra, que ha representat una inversió de 3.460,60 €. A més, s'ha millorat el sistema de drenatge i recollida d'aigües i s'ha revisat i renovat el mecanisme d'activació. El departament de Promoció de la Salut també ha dut a terme la desinfecció de tot el circuit per garantir la salubritat de la instal·lació.    

Arxivat a: Ciutadania, Via pública
Jocs d'aigua a la plaça de Pau Picasso
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona