CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'Ajuntament commemora el Dia Internacional de les persones refugiades sumant-se a la campanya #VeniuJa

L'Ajuntament commemora el Dia Internacional de les persones refugiades sumant-se a la campanya #VeniuJa

20/06/2017

La campanya #VeniuJa denuncia l'incompliment de l'Estat Espanyol en relació a l'acolliment de persones refugiades. El gest de Montornès dóna continuïtat a la campanya "Persones refugiades avui" que s'ha desenvolupat durant les darreres setmanes.

Aquest 20 de juny es commemora el Dia Internacional de les persones refugiades, una data que entitats i organitzacions que donen suport a les persones refugiades volen destacar per donar visibilitat a la situació desesperada de milers de persones que fugen de conflictes armats i que troben les portes d'Europa tancades.

L'Ajuntament, una vegada més, vol apropar a la ciutadania aquesta realitat, en aquesta ocasió fent-se ressò de la campanya #VeniuJa que pretén pressionar l'Estat Espanyol perquè compleixi els seus compromisos d'acollida.

Segons denuncia el Fons Català de Cooperació, el 15 de setembre de 2015 i a proposta de la Comissió europea, l'Estat Espanyol es va comprometre a acollir 17.337 persones refugiades procedents de Síria i altres països en conflicte en un període de dos anys. Avui, quan només queden 98 dies per arribar a la data límit, encara falten per arribar 16.033 persones refugiades, el 92,5% del total de les que es van comprometre a acollir.

Podeu trobar més informació sobre la campanya a http://veniuja.org

Arxivat a: Ciutadania
http://veniuja.org/index.php
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona