CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Preparant Sant Joan. T'hi apuntes?

Preparant Sant Joan. T'hi apuntes?

18/05/2017

Una comissió veïnal amb el suport de l’Oficina del barri, treballa, un any més, en l'organització de les Festes de Sant Joan. De moment ja hi ha una vintena d'activitats programades. Tant l'organització com la realització d'activitats estan obertes a la participació de tothom.

Per tercer any consecutiu, una comissió formada per veïns i veïnes amb el suport de l'Oficina del barri s'ha posat mans a l'obra per organitzar les Festes de Sant Joan.

Ja s'han fet les primeres trobades i s'ha començat a perfilar el programa que, novament, comptarà amb la participació de nombroses entitats del poble.

Tu també pots participar! 
La comissió de Sant Joan és oberta a qualsevol veí o veïna amb ganes de col·laborar. Es pot participar en l’organització de totes les activitats o només en alguna concreta, en funció de la disponibilitat de cadascú. 
Algunes propostes: tallers, recital de poesia homenatge a Bernardo Lopez, baixada nocturna de carretons, sopar a la fresca... Si vols fer algun taller, recitar poemes, construir un carretó o proposar alguna activitat, pots contactar amb la Comissió de Sant Joan o amb l’Oficina del barri.

Es preveu iniciar la programació el 17 de juny amb una gimcana d'aigua infantil, organitzada per la Penya Pere Anton i la 2a Marxa Nocturna del Club d'Atletisme Montornès.

El diumenge 18, tindrà lloc el 4t Premi Revetlla de Sant Joan de Ciclisme, organitzat pel Club Ciclista Montornès, i coincidirà amb un vermut popular a càrrec del Mercat Nostra Senyora del Carme. A més, el Circ Raluy oferirà per segon any un espectacle a la plaça de Fdco. García Lorca.

Entre les novetats previstes hi ha la participació conjunta de les colles de gegants i diables, el dia 23, coincidint amb el pregó i l’encesa de la foguera. El pregó anirà a càrrec del Centro Cultural Andaluz. D'altra banda, l'Esplai Panda, que celebra el 35 aniversari, batejarà el seu gegantó, el XIONG, el dia 24, en una festa en què participaran altres colles i entitats amb gegantons articulats.

La cloenda del programa serà el 25 de juny amb un festival de dansa i sopar a la fresca.

Arxivat a: Cultura i festes, PII Montornès Nord
Trobada de preparació de les Festes de Sant Joan
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona