CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Campanya de sensibilització sobre la situació de la població refugiada

Campanya de sensibilització sobre la situació de la població refugiada

16/05/2017

L'Ajuntament impulsa la campanya "Persones refugiades, avui". La programació es desenvoluparà entre el 19 de maig i el 5 de juny.

Un mercat de segona mà i un concert solidari a l'Escola Palau d'Ametlla seran les primeres activitats de la campanya "Persones refugiades, avui" que es posarà en marxa aquest divendres, 19 de maig, a Montornès. Fins al 5 de juny es desenvoluparan actuacions a l'entorn de l'exposició "Els Murs d'Europa" que es podrà visitar a l'Espai Cultural Montbarri. 

Un dels actes més destacats és, precisament, la inauguració d'aquesta exposició. El dissabte 20 a les 12 h, obrirà les portes amb la xerrada "Frontera Sud i les altres refugiades", a càrrec de representants de les entitats NOVACT i Fotomovimiento. Una oportunitat per conèixer i analitzar la situació que es viu al sud d’Europa amb l’arribada de persones que demanen ser acollides.

També dissabte, a les 19.30 h, l'Espai Cultural Montbarri acollirà la III Mostra de curtmetratges, gala Crispeta d'or. Tres dels onze treballs que s'han presentat a la mostra i que es projectaran versen sobre les fronteres i les històries de persones que s'han vist obligades a marxar dels seus països natals.

Intercanvi d'experiències d'ajuda als refugiats

Una altra de les activitats rellevants és una jornada de treball organitzada pel Consell Comarcal i el Fons Català de Cooperació que tindrà lloc el dia 30  de 10 a 13 h a l'Ajuntament. Diversos municipis del Vallès Oriental parlaran de polítiques locals d'ajuda als refugiats i intercanviaran experiències en aquest àmbit. El dia 2 de juny, hi haurà una taula rodona en què joves cooperants també compartiran les expriències viscudes en camps de refugiats d'arreu d'Europa.

La programació, en el seu conjunt, és una iniciativa de la regidoria de Cooperació Internacional de l'Ajuntament i compta amb la col·laboració del Consell Municipal de Cooperació, entitats i centres educatius. 

Arxivat a: Ciutadania
Imatge de la campanya "Persones refugiades, avui"

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona