CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Reconeixement als agents de la Policia Local que van salvar la vida d'una veïna en situació d'aturada cardíaca

Reconeixement als agents de la Policia Local que van salvar la vida d'una veïna en situació d'aturada cardíaca

28/04/2017

Aquest divendres s'ha dut a terme un acte en què ha participat la mateixa persona afectada, Carmen Navarro, i la seva família. La ràpida actuació policial va permetre, el 4 d'abril, recuperar la dona que havia deixat de respirar i mantenir-la amb maniobres de reanimació fins a l'arribada dels serveis sanitaris.

L'alcalde, José A. Montero, ha felicitat públicament aquest divendres l'acció policial que va permetre salvar la vida d'una veïna del poble a començaments del mes d'abril. La mateixa veïna, Carmen Navarro, i la seva família han participat en l'acte i han lliurat una placa d'agraïment als dos agents que van dur a terme l'actuació.

Segons l'informe del servei, el 4 d'abril la policia va rebre la trucada d'un veí alertant que la seva dona requeria assistència mèdica urgent per un dolor molt fort al pit. La Policia Local, a més d'avisar el Servei d'Emergències Mèdiques, va desplaçar una patrulla fins al domicili on va trobar la dona, de 54 anys, conscient, però afectada per un fort dolor i molt neguitosa. En el transcurs de la conversa, la Carmen va perdre el coneixement i va deixar de respirar.

Immediatament els agents van iniciar les maniobres de reanimació cardiorespiratòria i la posada en marxa del DEA, amb la qual cosa van aconseguir recuperar-la. Els policies van continuar les maniobres fins a l'arribada dels serveis sanitaris que, un cop estabilitzada, la van traslladar a l'Hospital de Sant Pau.

La Carmen va ser donada d'alta uns dies més tard i actualment està completament recuperada.

Arxivat a: Ciutadania, Seguretat ciutadana
Carmen Navarro, amb l'alcalde, José A. Montero i els dos agents que li van salvar la vida
Carmen Navarro, l'alcalde, José A. Montero i el sotsinspector de la Policia Local, Joan guitart
Entre els assistents a l'acte hi ha hagut la família de Carmen Navarro
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona