CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Preinscripcions a la Llar d’Infants Pública El Lledoner i a l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre

Preinscripcions a la Llar d’Infants Pública El Lledoner i a l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre

27/04/2017

El 2 de maig s’obre el termini de preinscripcions a l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre i a la Llar d’Infants Pública El Lledoner per al proper curs. El període romandrà obert fins al 19 de maig per a l’Escola de Música i fins al 12 de maig per a la Llar d’Infants.

El proper 2 de maig l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre obre el període de preinscripcions per al curs 2017-2018.

El centre ofereix ensenyaments per a totes les edats. Dels 3 als 5 anys, els infants s’inicien de manera comuna a la música, la dansa i el teatre. És a partir dels 6 anys quan trien una de les tres disciplines artístiques.

Els alumnes de música poden aprendre a tocar un instrument, així com participar d’un conjunt instrumental i vocal. Els joves i adults també es poden endinsar al món de la música amb cursos d’iniciació al llenguatge musical, instruments, quadre flamenc o formar part del Cor d’adults.

Pel que fa a la disciplina de dansa, el centre ofereix classes de dansa clàssica, dansa creativa i contemporània i dansa flamenca a partir dels 6 anys. Els alumnes de la mateixa edat en endavant també poden seguir cursos de teatre i teatre musical. En aquest cas, al costat dels grups bàsics i d’aprofundiment, també s’ofereix una matèria optativa de dicció i emissió de la veu.

Les preinscripcions per al proper curs es poden formalitzar fins al 19 de maig a l’edifici de l’escola, al número 36 del carrer de Can Parera.

La Llar d’Infants Pública El Lledoner oferta 57 places

Del 2 al 12 de maig romandrà obert el període de preinscripció a la Llar d’Infants Pública El Lledoner per al curs 2017-2018. Els pares i mares que no hagin pogut assistir a les portes obertes, poden demanar una cita per visitar l’escola i rebre la informació necessària.

Un curs més, la llar d’infants ofereix propostes que van encaminades a la consecució de l’autonomia personal de l'infant; el coneixement d’un mateix, dels altres i de l’entorn; i la descoberta a partir de la pròpia experiència.

Les famílies interessades amb infants entre les 16 setmanes i els 3 anys poden presentar el formulari i la documentació necessària al mateix equipament. 

Arxivat a: Educació
Activitat a la Llar d'Infants Pública El Lledoner (Imatge d'arxiu)
Projecte intergeneracional a la Llar d'Infants Pública El Lledoner
Audicions de final de curs de l'Escola Municipal de Música (Any 2016)
Alumnes de l'Escola Municipal de Dansa (Imatge d'arxiu)
Alumnes de l'Aula de Teatre (Imatge d'arxiu)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona