CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació renova els estatuts

El Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació renova els estatuts

25/04/2017

El nou text s'adapta a la realitat global actual i confereix a l'òrgan una major flexibilitat en el funcionament i la simplificació de la gestió. El consell proposarà les partides i els imports que es destinaran a cooperació així com els projectes a subvencionar i les actuacions a realitzar.

El Ple Municipal ha aprovat aquest mes d'abril la modificació dels estatuts del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació. El document actualitza l'aprovat l'any 2002 i pretén conferir al consell més flexibilitat de funcionament i simplicitat en la gestió per tal de fer-lo operatiu i ajustat a la realitat legal i global actual.

Entre les novetats acordades pel mateix consell al mes de març, hi ha la simplificació de l'estructura organitzativa amb la supressió d'òrgans com la comissió permanent. A partir d'ara, les decisions es prendran directament a l'assemblea general que es reunirà un mínim de dues vegades a l'any. Els estatuts també incorporen la figura del "suplent" per als casos en què les persones titulars no puguin assistir a les convocatòries.

El consell proposarà les partides vinculades a actuacions de cooperació, així com els projectes a subvencionar i quines campanyes o actuacions es duran a terme.

Arxivat a: Ciutadania
Darrera reunió del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona