CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Àlex Villa i Ariadna Carrasco, movent peça cap el triomf

Àlex Villa i Ariadna Carrasco, movent peça cap el triomf

20/04/2017

Amb tan sols sis anys, Àlex Villa s'ha proclamat Campió de Catalunya d'Escacs d'Edats en la categoria Sub-8. Ariadna Carrasco és la Subcampiona en categoria femenina. Són els resultats més destacats de la brillant actuació que l'escola del Club d'Escacs Montornès ha fet en el Campionat de Catalunya d'Edats.

Aquesta Setmana Santa, un total de 9 integrants de l’escola del Club d'Escacs Montornès han participat en la fase final del Campionat de Catalunya d'Edats disputat a Vila-Seca (Salou). La competició ha aplegat 472 escaquistes del territori. L'equip estava format per Hong Wei Zheng, Alexandru Silion, Alejandro Gascón, Adrián Polo, Adahara Carrasco, Alex Villa, Ariadna Carrasco, Marc Navarro i Hector Polo.

La gran sorpresa la va donar Alex Villa que amb tan sols 6 anys s'ha fet un lloc entre els grans dels escacs en convertir-se en el Campió de Catalunya Sub-8 més jove de la història. L'Àlex va aconseguir 7,5 punts sobre 8 possibles i ha obtingut plaça directa per al Campionat d’Espanya Sub-8 que se celebrarà a finals de juny a Salobreña (Granada).

Ariadna Carrasco, per la seva banda, ha aconseguit el subcampionat femení igualment en la categoria Sub-8. La resta d'integrants de l'expedició montornesenca també va fer una actuació remarcable, en què destaquen els resultats d’Alejandro Gascón i Adrián Polo en la categoria Sub-10, una de les més competitives, i d’Adahara Carrasco, quarta classificada femenina en la mateixa categoria d'edat. 

(Adaptació de la infomació facilitada pel Club d'Escacs Montornès)

Arxivat a: Esports
Integrants de l'escola del Club d'Escacs Montornès (Foto: Club d'Escacs Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona