CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Ajuts per al pagament del lloguer 2017

Ajuts per al pagament del lloguer 2017

20/04/2017

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha obert la convocatòria per a la concessió de les subvencions per al pagament del lloguer de l’any 2017. El termini per a la presentació de sol·licituds finalitzarà el 19 de juny.

Un any més, l’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha convocat els ajuts per al pagament del lloguer per a l’any 2017. L’import de la subvenció serà del 40% de l’import del lloguer anual, fins a un màxim de 2.400 € anuals. 

S’hi podran acollir aquelles persones amb residència legal a Catalunya que siguin titulars d’un contracte de lloguer del domicili en el qual resideixin habitualment i que compleixin els requisits establerts a les bases reguladores de la convocatòria de subvenció. Caldrà tenir ingressos suficients per fer front al pagament del lloguer i que aquests no sobrepassin els límits establerts a les bases. 

El termini per a la presentació de les sol·licituds finalitza el 19 de juny de 2017. L’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament ajudarà les persones interessades a sol·licitar les subvencions per al pagament del lloguer en l’horari habitual d’atenció: de dilluns a divendres de 8.30 a 15 h i els dimarts i els dijous també de 17 a 19 h. 

Arxivat a: Ciutadania
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona