CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Tot preparat per Sant Jordi

Tot preparat per Sant Jordi

14/04/2017

Durant tres dies, del 21 al 23 d'abril, la plaça de Pau Picasso s'omplirà de flors, llibres i activitats per celebrar la diada de Sant Jordi.

Aquest any la celebració de Sant Jordi s'allarga a Montornès. La programació començarà dilluns amb la Cantada de Caramelles de la Societat Coral La Lira per diversos punts del municipi.

La festa grossa tindrà lloc durant tres dies a la plaça de Pau Picasso. L'espai acollirà activitats per a tota la família i parades de roses i llibres del divendres 21 al diumenge 23 d'abril. També se sumen a la festa les entitats per promocionar les seves activitats.

Divendres a la plaça de Pau Picasso els protagonistes seran els llibres. Els més menuts podran gaudir de la ja tradicional Marató de contes, coordinada pels conta contes Mercè Rubí i Blau Sanabre. Al vespre, tindrà lloc la II Revetlla de Sant Jordi organitzada per la Biblioteca de Montornès. Sota el lema "Tu ets la resistència", convoquen als "activistes culturals del municipi a participar en un gran acte per la Resistència".

Dissabte al matí es farà la ballada de sardanes amb la Cobla Genisenca i s'estrenarà la sardana de La Remençada de Xavier Baurier, dedicada als remences del Vallès. En cas de pluja, l'activitat es farà a la Sala Parroquial de Sant Sadurní. Les activitats seguiran diumenge a la tarda amb contes jugats i tallers de manualitats relacionats amb Sant Jordi.

Un Sant Jordi esportiu

Enguany, la 24ª Mitja Marató de Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca coincideix amb la diada de Sant Jordi. Diumenge al matí es podrà veure la sortida i l'arribada de la prova al Pavelló Municipal. A més, els infants nascuts entre els anys 2004 i 2014 podran córrer la 10a Mini Marató Solidària. Tindrà lloc dissabte a la tarda a la plaça de Pau Picasso.

Transport gratuït per facilitar l'accés a les activitats

Un any més, torna a haver-hi transport gratuït per a facilitar la comunicació entre barris. Igual que en els darrers anys, hi haurà un servei d'autobús entre Montornès Nord i Montornès Centre. El servei estarà disponible el divendres 21 d'abril de 16 a 22.30 h, amb sortides cada 15 minuts. Hi haurà dues parades, una a la plaça de Pau Picasso i un altra a la confluència de carrer de la Llibertat i Federico García Lorca. 

Arxivat a: Cultura i festes
Diada de Sant Jordi a la plaça de Pau Picasso

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona