CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Preparant la posada en marxa del DIL Barri - Olimpia

Preparant la posada en marxa del DIL Barri - Olimpia

10/04/2017

L’equip tècnic del Dispositiu d’inserció laboral DIL Barri - Olímpia ofereix sessions informatives sobre els recursos i serveis que el dispositiu pot aportar a les persones en situació d'atur.

Des de fa unes setmanes l'equip tècnic que desenvoluparà el Dispositiu d'Inserció Laboral Barri - Olímpia 2017, duu a terme sessions informatives per explicar els objectius del projecte i començar a seleccionar les persones que hi participaran. Es pretén que la informació arribi a la totalitat de la població aturada del municipi i incidir especialment en els aturats de llarga durada.

Per aconseguir-ho, s'ha cercat la col·laboració de la delegació a Granollers del Servei d'Ocupació de Catalunya.

Qualsevol persona interessada es pot adreçar a l'Oficina del barri (C. Hmnas. de la Virgen Niña, 2; tel. 93 568 81 27) per poder assistir a alguna de les sessions informatives programades. Se'n duen a terme diàriament a l'Espai de recerca de feina del Centre Juvenil Satèl·lit. 

Què esperar del DIL Barri Olímpia 2017?  

El dispositiu d'inserció laboral s'ha marcat l'objectiu d'atendre, enguany, 350 persones en situació d’atur, amb especials dificultats d’inserció, persones amb atur de llarga durada, dones amb especials dificultats d’inserció, persones amb baixa qualificació i/o majors de 45 anys.

Se'ls farà assessorament personalitzat i se'ls facilitarà formació i seguiment, en funció del perfil professional.

Com a novetat d’aquesta edició, el programa Olímpia, que s'adreça específicament a les dones, estarà obert a un major nombre de participants, que es podran anar incorporant a la iniciativa al llarg de l'any.

També es desenvoluparà un programa professionalitzador amb 20 persones en l’àmbit de la Neteja i la Gestió de Residus. L'Ajuntament en contractarà 8 durant un període de 6 mesos.

El DIL Barri Olímpia 2016 es va cloure amb un 30% d'insercions laborals.

Arxivat a: PII Montornès Nord, Promoció Econòmica
Sessió preparatòria del DIL Barri Olímpia 2017
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona