CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Es busca el disseny de la imatge de la Festa Major 2017

Es busca el disseny de la imatge de la Festa Major 2017

06/04/2017

L’Ajuntament ha convocat el 5è Concurs de disseny de la imatge de Festa Major. Les propostes es poden presentar fins al 21 de maig. La proposta guanyadora s’endurà un premi de 400 euros i tres samarretes estampades

Un any més, la imatge de la Festa Major 2017 sortirà de la creativitat i enginy del veïnat. L’Ajuntament ha convocat la cinquena edició del concurs que servirà per escollir el disseny que lluirà la samarreta de la Festa Major i les adaptacions a altres formats.

Les propostes es poden enviar fins al diumenge 21 de maig a les 23.59 h a l’adreça de correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e), indicant també el pseudònim i les dades de contacte de la persona participant.

El disseny ha d’incloure el text “Festa Major 2017 Montornès del Vallès” i ha de ser una obra original i inèdita. Els requisits que han de complir les propostes i el format de presentació vénen detallats a les bases del concurs.

La proposta guanyadora s’endurà un premi de 400 euros i tres samarretes estampades. A més, tots els participants tindran com a obsequi un llapis de memòria de 8 GB.

Novament, el veïnat decidirà

Un cop acabat el termini de presentació, la Comissió Municipal de Festes escollirà entre tots els treballs presentats al concurs, els 5 que millor reflecteixin els criteris d’adequació amb la temàtica festiva, qualitat i originalitat de la proposta.

Però serà el veïnat qui finalment esculli el disseny guanyador a partir d’una votació. Es podrà fer del 29 de maig al 9 de juny a les urnes que s'ubicaran a diversos equipaments municipals. 

Arxivat a: Cultura i festes
Concurs del disseny de la Festa Major 2017

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona