CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Setmana Santa, més jove que mai!

La Setmana Santa, més jove que mai!

04/04/2017

Entre el 10 i el 12 d’abril, Can Xerracan acollirà tot tipus d’activitats per al jovent com un taller de sushi, karaoke o una barbacoa jove.

L’Espai Jove de Montornès no descansa per Setmana Santa i proposa tres dies amb activitats gratuïtes per al jovent a Can Xerracan.

Les activitats estan dirigides a nois i noies majors de 12 anys. Entre el 10 i el 12 d’abril hi haurà concursos com Uno para ganar i Súper Kahoot. L’espai també comptarà amb karaoke, consoles retro, bingo musical i micro obert.

El gust pel menjar també té lloc en la programació amb creps per sopar, el primer dia; un taller de sushi, el segon, i una barbacoa jove per cloure les activitats. A més, el 12 d’abril a partir de les 14 h es disputarà un torneig de futbol amb equips d’entre 6 i 12 integrants.

Les inscripcions al taller de sushi, a la barbacoa jove i al torneig de futbol es poden fer a través dels perfils d’Instagram i Facebook de l’Espai Jove, enviant un missatge de WhatsApp al número 673 53 26 09 o de manera presencial, el divendres a la tarda a Can Xerracan o el dimecres i el divendres als Instituts Vinyes Velles i Marta Mata durant l’hora del pati. 

Arxivat a: Joventut
Activitat de l'Espai Jove a Can Xerracan
Cartell de la Setmana Santa Jove 2017
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona