CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'actriu Montserrat Carulla obrirà la programació de primavera a l'Espai Cultural Montbarri

L'actriu Montserrat Carulla obrirà la programació de primavera a l'Espai Cultural Montbarri

27/03/2017

L'espectacle "La música de les paraules" de Montserrat Carulla donarà inici l'1 d'abril a la programació "Montbarri aixeca el teló" del segon trimestre de l'any.

La programació d'espectacles que acollirà l'Espai Cultural Montbarri entre els mesos d'abril i juny comença amb un plat fort. Montserrat Carulla representarà La música de les paraules, un espectacle intimista dirigit per Roger Peña en què l'actriu parla de la seva experiència vital i professional, de la retirada dels escenaris i de l'amor que professa al seu país amb textos propis i d'autors com Josep Palau i Fabra, Joan Salvat Papasseit, Pere Calders, Miquel Hernández o Machado. Tot plegat amb una subtil selecció musical i l'acompanyament al piano de Neus Soler.

La representació tindrà lloc l'1 d'abril a les 20 h. El preu de l'entrada és de 5 euros. Els tiquets es podran adquirir al mateix equipament dues hores abans de l'inici de l'espectacle.

Espectacles professionals, produccions locals i exposicions

Com és habitual la programació de Montbarri combina teatre, música i cinema per a totes les edats. Aquesta temporada hi ha un nou impuls per continuar incrementant la qualitat de l'oferta amb propostes com l'espectacle Loops amb l'Engruna Teatre i l'espectacle infantil Cromàtic de la Cia. Com sona?

La programació també manté l'aposta per les produccions locals amb representacions i muntatges dels grups de l'Aula Municipal de Teatre, del Centre Juvenil Satèl·lit i del Centre Infantil La Peixera, així com la celebració de la III Mostra de curtmetratges de Montornès que tindrà lloc el 20 de maig.

Durant el trimestre, l'espai d'exposicions de l'equipament acollirà tres mostres: fotografies donades per Bernardo López a l'arxiu (del 3 al 30 d'abril); Dones al descobert (del 24 d'abril al 5 de maig) i Els murs d'Europa (del 19 de maig al 5 de juny).

Arxivat a: Cultura i festes
"La música de les paraules" amb Montserrat Carulla i Neus Soler (Foto: Entresòl.com)

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona