CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'arxiu rep el fons fotogràfic de Bernardo López

L'arxiu rep el fons fotogràfic de Bernardo López

22/03/2017

La donació ha anat a càrrec de Maria Rosa Cortés i inclou més de 1.500 fotografies i clixés d’actes socials i culturals de Montornès des dels anys 70 fins a l'actualitat. Es farà una exposició amb una selecció de les més representatives.

L'Arxiu Municipal ha incorporat aquesta setmana gran part del fons fotogràfic personal de Bernardo López, activista cultural i social molt vinculat al teixit associatiu de Montornès Nord, que va morir al mes de desembre. La seva companya, Maria Rosa Cortés, ha fet la donació que s'ha formalitzat amb la signatura d'un conveni.

El fons inclou més de 1.500 fotografies en format paper, la majoria en color, preses en actes socials, culturals, esportius i festius a Montornès des dels anys 70 fins l’actualitat. La col·lecció es completa amb clixés de pas universal.

El conjunt presenta un alt interès pel seu valor testimonial, especialment de les activitats de Montornès Nord, de les quals no es conserva gaire material gràfic. L’Arxiu Municipal documentarà i datarà les imatges i les posarà a disposició d’investigadors i de la ciutadania.

Mostra de les imatges més representatives a Montbarri

Amb l’objectiu de donar a conèixer la donació i l’existència del fons fotogràfic, del 3 al 20 d'abril es podrà veure una exposició a l’Espai Cultural Montbarri de Montornès Nord. La mostra contindrà quinze reproduccions en gran format de les imatges més representatives.

Arxivat a: Patrimoni històric
Signatura del conveni de la donació del fons fotogràfic de Bernardo López
Fons fotogràfic de Bernardo López
Signatura del conveni de la donació del fons fotogràfic de Bernardo López
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona