CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Tres dies amb parades de llibres i roses per Sant Jordi

Tres dies amb parades de llibres i roses per Sant Jordi

20/03/2017

L’Ajuntament ha publicat les bases per als establiments de flors i llibres, entitats i altres col·lectius que vulguin posar una parada a la plaça de Pau Picasso per Sant Jordi. Hi ha temps de demanar-ho fins al dia 13 d'abril. Enguany hi haurà parades del 21 al 23 d'abril.

Per quart any consecutiu la regidoria de Cultura, Festes i Patrimoni ha elaborat les bases per tal que les llibreries, floristeries i entitats que ho sol·licitin puguin posar una parada per Sant Jordi a la plaça de Pau Picasso.

Aprofitant que enguany el Dia de la rosa i el llibre s'escau en diumenge, hi haurà parades durant tres dies, del 21 al 23 d'abril. El divendres 21, l'horari serà de 16 a 20 h i durant els dies 22 i 23, de 10 a 20 h.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 13 d'abril a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

Les peticions s'atendran per ordre de registre i tenint en compte els criteris d’ubicació segons tipologia de parada.

Un Sant Jordi ben esportiu

Enguany les parades de roses i llibres conviuran amb un dels esdeveniments esportius anuals més multitudinaris: la Mitja que organitza el Club Atletisme Montornès. La prova es disputarà el diumenge 23 d'abril. La Mini Solidària que l'acompanya, i que es fa a l'entorn de la plaça de Pau Picasso, tindrà lloc el dia 22 a la tarda.

Arxivat a: Cultura i festes
Parades a la plaça de Pau Picasso (Sant Jordi 2016)

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona