CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > L’alumnat de l’Institut Vinyes Velles aprèn a identificar i cultivar espècies autòctones

L’alumnat de l’Institut Vinyes Velles aprèn a identificar i cultivar espècies autòctones

16/03/2017

Alumnes de primer d’ESO de l’Institut Vinyes Velles han iniciat aquest dijous una plantada d’arbres i altres tipus de vegetació mediterrània al recinte del centre. L'acció forma part del catàleg d’activitats que l’Ajuntament ofereix als centres educatius.

Durant dos dies, els alumnes de primer d’ESO de l’Institut Vinyes Velles sembraran al pati de l'equipament espècies aromàtiques mediterrànies com el romaní, la santolina, la sàlvia i la lavanda. També plantaran 14 arbres, entre els quals hi ha aurons, alzines, roures i suros.

Un monitor de l’entitat BioEduca els guia en el procés i els ajuda a identificar les varietats vegetals. La proposta està inclosa en el catàleg d’activitats que l’Ajuntament ofereix a les escoles i als instituts per complementar el contingut que s’aprèn a les aules.

El taller s’ha inclòs dins del temari de l'assignatura de ciències naturals, en què l’alumnat de primer curs estudia i aprèn a conèixer les tipologies d’arbres i de plantes. La plantació també permetrà als alumnes seguir el procés de creixement i evolució de la vegetació durant els anys que estaran a l’institut.

L’assignatura de llengua catalana també ha tret profit de l'experiència. L'alumnat ha treballat rima i vocabulari per escriure poemes dedicats al medi ambient i a la natura.

Arxivat a: Educació, Medi Ambient
Plantació de plantes a l'Institut Vinyes Velles
Plantació d'arbres a l'Institut Vinyes Velles
L'alumnat llegeix un poema abans de començar la plantació d'arbres a l'Institut Vinyes Velles
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona