CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’escriptor Alejandro Palomas visita la Biblioteca

L’escriptor Alejandro Palomas visita la Biblioteca

10/03/2017

Alejandro Palomas, Premi Nacional de Narrativa Juvenil pel llibre “Un fill”, parlarà de la seva obra el 14 de març a la Biblioteca Municipal.

La novel·la Un fill, de l’escriptor català Alejandro Palomas, ha estat guardonada recentment amb el Premi Nacional de Narrativa Juvenil 2016. El seu autor visitarà la Biblioteca el proper dimarts 14 de març a les 18 h per comentar l’obra.

Palomas és escriptor, traductor literari i col·laborador en diferents mitjans de comunicació. Les seves novel·les es caracteritzen per tractar temes com els problemes d’incomunicació i les dificultats familiars.

Un fill forma part de la trilogia que Palomas ha acompanyat amb els llibres Una mare i Un gos. L’autor també ha estat reconegut per publicar novel·les com El temps que ens uneix, L’ànima del món o El secret dels Hoffman.

Parlem de llibres

La Biblioteca acull cada mes una quinzena d’activitats relacionades amb l’aprenentatge i la lectura. Entre elles es troba el Parlem de llibres, una tertúlia literària de caràcter mensual coordinada per Dolors Taulats on es posen en comú comentaris sobre una novel·la concreta.

Aquesta setmana s’ha celebrat la tertúlia del mes de març dedicada, precisament, al llibre Un fill d’Alejandro Palomas, com a prèvia a la visita de l’autor del dia 14.

Arxivat a: Cultura i festes
Alejandro Palomas amb el llibre "Un fill" (Font: Papel en blanco)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona