CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Carnaval, Carnaval...!

Carnaval, Carnaval...!

26/02/2017

Un any més, l'esperit del Carnaval ha impregnat els carrers de Montornès. Prop de 600 persones han participat a la rua i més de 500 en el concurs de disfresses.

La imaginació, l'humor i el treball en equip han tornat a ser protagonistes del Carnaval a Montornès. La rua de dissabte a la tarda ha aplegat prop de 600 persones i més de 500 han participat en el concurs de disfresses organitzat per l'Ajuntament. La programació es va posar en marxa dijous amb un Ple extraordinari del Consell d'Infants que va permetre l’arribada de Sa Majestat Carnestoltes i el seu regnat durant una setmana.

Disfresses espectaculars
La rua de Carnaval de Montornès va guanyant adeptes en cada edició i cada any va superant fites pel que fa a participants i espectacularitat de les disfresses. El concurs, amb una dotació en premis de 2.400 € ha comptat amb 550 inscripcions.
La disfressa guanyadora en categoria individual infantil i juvenil ha estat per al Principe de Clash Royal i en categoria adulta per ¿Te leo las cartas? Claro que sí, guapi!
En la categoria parella, s'han premiat dues disfresses de gran format: la millor parella adulta ha estat Las Máscaras, i la millor parella mixta, Avión de combate.

En grups, el primer premi ha estat per a El Rey León i el segon per als Kellog's Yoi

Finalment, els Picaxics amb el seu Guernica gegant s'han endut el primer premi a la millor comparsa, i l'homenatge a la fantasia dels Cuentos Clásicos, el segon. També s'ha lliurat un premi especial del jurat a la disfressa Iluminados.

S.M. Carnestoltes, rei fins al dimecres
La programació de Carnaval ha continuat aquest diumenge a l'Espai Cultural Montbarri amb l'espectacle familiar Visca la festa! a càrrec de la companyia Ai Carai!
La festa acabarà dimecres amb activitats infantils a les 17.30 h a la Biblioteca i una rua de dol per enterrar la sardina que sortirà a les 18 h de la plaça de Pau Picasso.

Arxivat a: Cultura i festes
Rua de Carnaval pels carrers de Montornès
Premi individual infantil i juvenil - Principe de Clash Royal
Premi individual adult - ¿Te leo las cartas? Claro que sí, guapi.
Millor parella adulta - Las máscaras
Millor parella mixta - Avión de combate
Primer premi grup - El rey León
Segon premi grup - Kellog's Yoi
Primer premi comparsa - Picaxics
Segon premi comparsa - Cuentos clásicos
Premi especial del jurat - Iluminados
Final de festa a la Carpa Polivalent El Sorralet
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona