CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Club Tennis Montornès: joc, set i partit!

Club Tennis Montornès: joc, set i partit!

20/02/2017

El Club Tennis Montornès ha celebrat aquest cap de setmana el 19è aniversari amb un torneig infantil i la presentació i lliurament de la nova equipació als socis de l’entitat.

Les pistes de tennis de Montornès han acollit aquest cap de setmana l’Open commemoratiu del 19è aniversari del Club Tennis Montornès. Hi han participat una trentena de nois i noies en les categories benjamí, aleví i juvenil.

Dissabte es van disputar els vuitens, els quarts i les semifinals dels alevins i els juvenils, i diumenge les finals i tots els partits dels benjamins.

Pol López ha estat el guanyador en la categoria juvenil, Iván Charcos en alevins, Irene Luz en benjamí A i Mario Contreras en benjamí B.

El lliurament de premis es va fer diumenge a la carpa polivalent El Sorralet. La cerimònia es va complementar amb la presentació i repartiment de la nova equipació del club.

Escola esportiva per a totes les edats

Un grup d’amics provinents del Club Tennis Davis va fundar el Club Tennis Montornès el 15 de febrer de 1998. El club, més enllà d'un espai de competició, ha esdevingut una escola tant per a grans com per a petits. Actualment, l'entitat compta amb 140 membres d’entre 5 i 75 anys.

Arxivat a: Esports
Participants en l'Open del 19è aniversari del Club Tennis Montornès
Un moment de la competició
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona