CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Tot preparat per les festes de Carnaval

Tot preparat per les festes de Carnaval

09/02/2017

Aquests dies es reparteix el programa de les festes de Carnaval d’enguany. Les activitats comencen el 23 de febrer amb el 10è concurs de truites artesanes i l'arribada de S.M. Carnestoltes.

Aquests dies ha vist la llum el programa de les festes de Carnaval 2017. El disseny és obra d’Eduard Valls, guanyador del 32è concurs de cartells de Carnaval.

El 23 de febrer, Dijous Gras, se celebrarà a la Sala Parroquial de Sant Sadurní una sessió extraordinària del Consell d’infants. D’ells dependrà que S.M. Carnestoltes pugui rebre la vara de manar de mans de l’alcalde. El mateix dia i al mateix lloc hi haurà un taller de màscares i se celebrarà el X Concurs de truites artesanes. Es premiarà la truita més original i la més bona. Qui vulgui participar, pot fer-ho presentant la seva truita a la Sala Parroquial de Sant Sadurní el mateix dijous 23 de febrer entre les 17 i les 18 h.

El programa de Carnaval també inclou el tradicional concurs de disfresses. Els premis oscil·len entre els 50 i els 700 euros, per les categories individual, parella, grup i comparsa i el premi especial del jurat. Les persones interessades a participar es poden apuntar fins al 24 de febrer al Casal de Cultura i a l’Oficina del barri.

Les disfresses presentades al concurs desfilaran amb la rua de Carnaval el dissabte 25 de febrer. La rua seguirà el recorregut habitual, amb sortida des del carrer de Federico García Lorca, passant per Montornès Centre i amb arribada a la Carpa Polivalent El Sorralet per a l’entrega de premis.

La programació arribarà a la seva fi el Dimecres de Cendra amb un taller per confeccionar sardines a la Biblioteca i la rua mortuòria per la crema de S.M. Carnestoltes. Com a novetat d’enguany, la rua mortuòria, amb l’acompanyament de la Colla de Drac i Diables, sortirà des de la plaça de Pau Picasso. 

Arxivat a: Cultura i festes
Carnaval 2017

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona