CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'handbol torna a Montornès de la mà de la Penya Barcelonista

L'handbol torna a Montornès de la mà de la Penya Barcelonista

27/01/2017

L’entitat i un grup d’antics jugadors del poble han creat el Club Handbol PB Montornès. Més de 30 infants han assistit al primer entrenament celebrat aquesta setmana.

El nou Club Handbol PM Montornès ha començat a fer les primeres passes. Aquesta setmana ha tingut lloc el primer entrenament de l'entitat. Amb l'objectiu de promocionar aquest esport, els infants que vulguin iniciar-s'hi poden provar de manera gratuïta fins al mes de juny. Les sessions d’entrenament tindran lloc cada dimarts de 17 a 18 h a la Carpa Polivalent El Sorralet.

En aquesta primera fase el club ja compta amb 35 nens d’entre 5 i 12 anys. Properament es preveu posar en marxa un altre grup amb joves de fins a 15 anys. L'objectiu és crear quatre equips per començar a competir al mes de setembre.

Recuperar l’handbol 

L’handbol torna a tenir presència a Montornès després de 25 anys. Igual que altres esports com el bàsquet o el futbol sala, es va començar a practicar a la pista de la Lira, a començament dels anys 70. Posteriorment, ja sota el nom Handbol Montornès es va traslladar al Pavelló Municipal. L'entitat, però, va acabar desapareixent a començament dels anys 90 per problemes de finançament. 

Ara, la Penya Barcelonista i un grup d’antics jugadors locals han volgut recuperar l’handbol al poble. El club, que tot just acaba de començar l'activitat, va ser una de les entitats convidades al Parc de Nadal Infantil.

Arxivat a: Esports
Primer entrenament del Club Handbol PB Montornès a la Carpa Polivalent El Sorralet
Un altre moment de l'entrenament
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona