CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Oferta formativa en perruqueria per a joves

Oferta formativa en perruqueria per a joves

24/01/2017

L’Ajuntament posarà en marxa al mes de febrer un curs subvencionat de perruqueria adreçat a joves de 16 a 29 anys. Les inscripcions es poden formalitzar al departament d’Ocupació, al carrer de la Pau, 10.

El 6 de febrer es posarà en marxa un curs bàsic de perruqueria adreçat a joves d’entre 16 i 29 anys que compleixin els requisits d’accés al Programa de Garantia Juvenil vigent a Catalunya.

Les inscripcions es poden formalitzar a l’OPEC (c. de la Pau, 10; telèfon 935 667 004) de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

El curs és una col·laboració dels departaments d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, i de Serveis Socials de l’Ajuntament. La iniciativa està subvencionada per la Cambra de Comerç de Barcelona. La formació, de 95 hores de durada, es desenvoluparà entre el 6 de febrer i el 13 de març de dilluns a dijous en horari de matí. La teoria s'impartirà al Casal de Cultura i a l'Espai Cultural Montbarri i les pràctiques es duran a terme a la perruqueria Julián de Montornès. La proposta formativa va a càrrec de l'empresa Eines per a Tothom (EPT).

El curs inclou un mòdul específic sobre l’ús de les eines de perruqueria i tècniques de tallat, rentat, pentinat i tints, i un altre mòdul transversal sobre tècniques informàtiques aplicades a l’entorn de la perruqueria, habilitats socials, riscos laborals i recerca de feina en el sector. 

Arxivat a: Promoció Econòmica
Curs bàsic de perruqueria
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona