CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Ajuts a la contractació i a l’emprenedoria

Ajuts a la contractació i a l’emprenedoria

02/01/2017

L’Ajuntament destinarà 24.000 euros en subvencions per a les activitats econòmiques que hagin contractat persones a l’atur participants en projectes del Departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç i a emprenedors que hagin iniciat un projecte empresarial. Els ajuts es poden sol·licitar fins al 20 de gener.

Aquests dies es troba obert el termini de sol·licitud de subvencions que ofereix l'Ajuntament a les empreses que durant 2016 hagin contractat una o més persones en situació d’atur participants en projectes del Departament Municipal d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç i a emprenedors que hagin posat en marxa el seu negoci.

Poden ser beneficiàries d’aquests ajuts les empreses que hagin contractat per un període de 6 mesos persones que hagin participat en algun dels projectes del Departament de Promoció Econòmica. També poden optar-hi les persones emprenedores que estiguin empadronades al municipi i hagin participat en algun dels projectes d'aquest departament.

24.000 euros en ajuts

La quantia dels ajuts és de 1.000 euros que s’incrementaran en 500 euros si el contracte laboral es converteix en indefinit, i la subvenció serà de 1.500 euros en el cas que es contractin persones majors de 45 anys. Per a les persones emprenedores i els autònoms, l’ajut serà de 2.000 euros, sempre que la persona sol·licitant acrediti un mínim de 8 mesos d’alta en l’activitat. La partida dedicada a subvencions s’ha dotat amb 24.000 euros. 

L'Ajuntament convoca anualment aquests ajuts amb l'objectiu d'afavorir l'activació de l'ocupació al municipi mitjançant incentius a la contractació i a l'emprenedoria, amb una especial atenció a aquells col·lectius que pateixen risc d'exclusió social. 

Arxivat a: Promoció Econòmica
Departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (c. de la Pau, 10)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona