CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Oberta la convocatòria de 6 llocs de treball per desenvolupar el DIL Barri-Olímpia 2017

Oberta la convocatòria de 6 llocs de treball per desenvolupar el DIL Barri-Olímpia 2017

27/12/2016

L'Ajuntament contractarà dos orientadors laborals, un integrador social, un formador en noves tecnologies, un tècnic per desenvolupar un programa de formació en gestió de residus i un auxiliar de serveis. Les sol·licituds es poden presentar fins al 10 de gener a través de la pàgina web dels Serveis Locals d’Ocupació de la Diputació www.diba.cat/slo

En els darrers dies s'ha obert la convocatòria per dur a terme diverses contractacions que permetran posar en marxa durant el 2017 una nova edició del Dispositiu d'Inserció Laboral DIL Barri-Olímpia.

En concret es contractarà dos orientadors laborals, un integrador social, un formador en noves tecnologies, un tècnic per a la formació del programa de Gestió de residus i un auxiliar de serveis.

Les contractacions seran per obra i servei determinat i tenen una durada variable que, com a màxim, es perllongarà fins al 29 de desembre de l'any vinent.

Les persones interessades a participar en el procés selectiu poden presentar la sol·licitud fins al 10 de gener.

    - Integrador/a social: Oferta 237621
    - Orientador/a laboral: Oferta 237624
    - Formador/a en noves tecnologies: Oferta 237627
    - Tècnic/a responsable programa de gestió de residus: Oferta 237629
    - Auxiliar de serveis: Oferta 237631


DIL Barri Olimpia i "Viu i Conviu a l'Espai Públic", dos projectes subvencionats pel SOC

El DIL Barri-Olimpia 2017 serà possible gràcies a la subvenció atorgada pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) a través del programa "Treball als barris". L'ajut ha estat de 317.868,79€, el més gran concedit des de l'any 2012.

El dispositiu d'inserció laboral té l'objectiu d'atendre, durant 2017, un total de 350 persones en situació d’atur, amb especials dificultats d’inserció, persones amb atur de llarga durada, dones amb especials dificultats d’inserció, persones amb baixa qualificació i/o majors de 45 anys.

Com a novetat d’aquesta edició, el programa Olímpia, que s'adreça específicament a les dones, estarà obert a un major nombre de participants, que es podran anar incorporant a la iniciativa al llarg de l'any.

D'altra banda, es desenvoluparà un programa específic amb 20 persones aturades en l’àmbit de la Neteja i la Gestió de Residus. D'aquestes, 8 seran contractades per l’Ajuntament durant 6 mesos.

A més del DIL Barri-Olímpia, l'aportació del SOC permetrà desenvolupar l'any vinent una nova edició del "Viu i conviu a l'espai públic", un projecte que permet reforçar l’equip de l’Oficina del barri durant l'estiu i intensificar el treball comunitari.

Arxivat a: Ajuntament, PII Montornès Nord, Promoció Econòmica
El programa DIL Barri-Olimpia  inclou formació en noves tecnologies i competències transversals
Una de les sessions formatives del dispositiu 2016
Un dels dispositius d'inserció laboral pe a dones organitzat per l'Ajuntament durant els darrers anys (DIL dona)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona