CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Aquestes festes la diversió està als Parcs de Nadal

Aquestes festes la diversió està als Parcs de Nadal

21/12/2016

Arriba el Nadal, i amb ell els Parcs de Nadal que els departaments de Joventut i Infància i l'Esplai Panda organitzen cada any pels més joves del poble. L'objectiu és oferir una proposta lúdica, assequible i de qualitat a aquest col·lectiu durant les vacances escolars.

El Parc de Nadal Infantil obrirà les seves portes del 27 al 30 de desembre a la carpa polivalent El Sorralet amb tot tipus d’activitats de la mà de l’Esplai Panda i entitats locals. Entre les propostes d'aquesta tretzena edició hi haurà una ludoteca de petits i grans, inflables, taller de maquillatge, espai de circ o un rocòdrom. Les activitats estan dirigides a infants de fins a 12 anys. 

L'espai també tindrà un toc teatral. El primer dia comptarà amb l’actuació de l'artista Carles Cuberes i l’obra Amb gust de cafè!. El preu de l'entrada és de 3 euros per als infants, amb possibilitat d'abonament i descompte per a famílies nombroses. L'entrada d'adults i nadons és gratuïta.

Parc de Nadal solidari

Enguany, el 25% de la recaptació de les entrades del Parc de Nadal Infantil es destinarà al projecte Tiretades. El programa realitza accions artístiques per tal d’afavorir el benestar dels infants i les seves famílies durant el seu ingrés als hospitals.

El parc també aposta pel comerç just. Per primera vegada inclou un espai de berenar de consum responsable de la mà dels joves de l’Esplai Panda. Entre els productes que es podran tastar hi haurà el Cafè Montornès, una barreja de cafè que ha pres el nom del poble i que prové de dues cooperatives de Nicaragua i Tanzània.

Sisè any del Parc de Nadal Jove

Els joves a partir de 1r d’ESO podran participar en les activitats que proposa el Parc de Nadal Jove que es farà del 27 al 29 de desembre al Pavelló Municipal. De 17 a 21 h, els joves podran escollir entre un gran ventall d’activitats que ha organitzat el departament municipal de Joventut.

Jocs de taula, un toro mecànic, un circuit d’Slot i inflables de tot tipus, des de la Rampa infernal fins al Wipeout, són algunes de les propostes. Per als més competitius també s’organitzaran tornejos de futbol, bàsquet, bottle flip i cara splash. L' entrada general al parc és gratuïta però hi ha activitats que tenen un preu simbòlic.

Arxivat a: Infància, Joventut
Parc de Nadal Infantil 2015
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona