CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’encesa de l’enllumenat dóna inici a la Campanya de Nadal

L’encesa de l’enllumenat dóna inici a la Campanya de Nadal

10/12/2016

Des de divendres els llums de Nadal il·luminen els carrers més comercials del poble. En la línia del que s’ha dut a terme en els darrers anys s’han instal·lat llums LED de baix consum que redueixen la contaminació lumínica i contribueixen a l’estalvi energètic.

Un any més l’encesa de l’enllumenat nadalenc ha donat el tret de sortida a la campanya comercial que acompanya les Festes de Nadal.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Delgado, acompanyat d’altres regidors del consistori i representants de la Unió de Botiguers, amb la presidenta Pepi García al capdavant, han fet l'encesa simbòlica de l'enllumenat a la plaça de la Font.

Els carrers que s’han guarnit estan repartits entre Montornès Nord (carrers de Federico García Lorca i de la Llibertat) i Montornès Centre (carrers del Riu Mogent, de Palau d’Ametlla, de Joan XXIII, de Jaume Balmes, de Jacint Verdaguer, de Blas Infante, de Sant Isidre, de l'Estrella i Major, i l’av. de l’Onze de Setembre i la plaça de la Font).

També s’han col·locat llums en punts propers a alguns equipaments municipals com la zona de Can Parera.

Estalvi energètic i reducció de la contaminació lumínica

De la mateixa manera que s’ha fet en els darrers anys, continua la renovació dels ornaments nadalencs amb llums de tecnologia LED de baix consum amb l’objectiu de reduir la contaminació lumínica i contribuir a l’estalvi energètic.

L’actuació també segueix la línia d’estalvi que s’està duent a terme amb la renovació de l’enllumenat públic del municipi. En els darrers mesos ha continuat la substitució de lluminàries per altres de noves amb tecnologia LED. Només a Montornès Nord se’n reemplaçaran més de 300.

Arxivat a: Promoció Econòmica, Via pública
Encesa dels llums de Nadal a la plaça de la Font
Enllumenat de Nadal als carrers de Montornès
Vista des de la plaça de la Font
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona