CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'Arxiu Històric continua ampliant el seu fons documental

L'Arxiu Històric continua ampliant el seu fons documental

09/12/2016

Tretze postals antigues de Montornès i un cartell de la Festa Major de 1943 són les noves incorporacions a l’Arxiu Històric Municipal

L’Arxiu Municipal dedica anualment alguns recursos a l'adquisició de documents antics referits a Montornès i que serveixen per ampliar el fons històric del municipi. Enguany, s’ha incorporat un cartell de la Festa Major de 1943 i tretze postals del poble.

La major part de les postals són imatges del Montornès de mitjans del segle XX, d’edicions Ollé, Gurri o Cinto. Les més interessants però, són dues postals molt antigues sense cap marca d’editor. Les peces tenen una imatge de la Sagrera de 1916 i una altra de la inauguració d’un camp d’esports el 23 d’agost de 1931.

Una col·lecció que va en augment

Aquests materials passen a engrandir els fons de l’Arxiu Municipal, especialment la col·lecció de postals que actualment està formada per més de 70 exemplars originals. Cada any l’Arxiu destina una part del seu pressupost a l’adquisició de targetes postals amb l’objectiu d’arribar a la col·lecció completa d’imatges editades de Montornès que es calcula que pot rondar el centenar. L’aportació de postals per part de particulars ha estat també una constant en els darrers anys. Així, per exemple, el novembre passat, Francisca Puigdomènech Massó va fer donació de quatre postals més a l’Arxiu.

Arxivat a: Patrimoni històric
Postals adquirides per l'Arxiu Històric Municipal
Postal adquirida per l'Arxiu Històric Municipal del dia de la inauguració d’un camp d’esports el 23 d’agost de 1931
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona