CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La gestió de residus, més enllà d’una sortida laboral

La gestió de residus, més enllà d’una sortida laboral

22/11/2016

Un total de 20 persones del municipi en situació d'atur han fet un curs d'auxiliar en gestió de residus. Aquesta setmana completen la formació amb un curs d'economia social i solidària.

En el marc del Dispositiu d’inserció laboral DIL BARRI OLIMPIA, que es gestiona des de l’Oficina del Barri, s'ha desenvolupat un curs d’auxiliar en gestió de residus dirigit a 20 persones del poble en situació d’atur. La formació acaba aquesta setmana amb dues sessions dedicades a l’economia social i solidària. L'objectiu és donar eines als participants perquè puguin emprendre projectes propis en cas de no trobar feina.

Els alumnes han desenvolupat 160 hores de formació teòrica al Centre Juvenil Satèl·lit i pràctiques en empreses del nostre entorn. A més, han pogut intercanviar impressions amb personal tècnic i han visitat les instal·lacions municipals de gestió de residus, el centre ECOPARC i la depuradora de Montcada i Reixac.

La formació d’auxiliar en gestió de residus els ha permès conèixer el procés de la gestió de residus municipal, els avantatges de la seva correcta aplicació i els danys que suposa el fet de no gestionar-los eficaçment.

L’actuació ha estat subvencionada pel SOC i el Ministeri de Treball, mitjançant la convocatòria de Treball als Barris de l'any 2015. 

Arxivat a: Ocupació
Participants a la formació d'auxiliar de gestió de residus
Classe teòrica de la formació d'auxiliar de gestió de residus
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona