CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Tornen les sessions de l'Espai de Debat Educatiu (EDE) de Montornès

Tornen les sessions de l'Espai de Debat Educatiu (EDE) de Montornès

21/11/2016

Divendres es van reprendre les sessions de l’Espai de Debat Educatiu (EDE). Aquest curs les trobades versaran sobre el rol de l’adult i l’autoritat.

Per segon any consecutiu s'ha posat en marxa a Montornès l’Espai de Debat Educatiu (EDE). Es tracta d'un programa d’acompanyament a l’escolaritat que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. L'espai es planteja com un fòrum de reflexió i intercanvi sobre educació, per tal que famílies i professionals reflexionin i comparteixin punts de vista. L'objectiu és també que tot el veïnat se’n pugui beneficiar per la qual cosa es farà difusió dels temes que tractin.

El curs passat, les trobades es van centrar a com ajudar els infants a créixer amb maduresa i autonomia. Aquest any, a la primera trobada, s’ha decidit que el tema central de les properes sessions serà el rol de l’adult i l’autoritat. El grup de debat està dinamitzat per les especialistes en educació Maria Jesús Comellas i Pilar Garcia.

La propera sessió es farà el 20 de gener. A partir de llavors, tindrà lloc cada tercer divendres de mes a les 18.30 h, a la sala polivalent de l'Hotel d'Entitats (2a planta). Hi pot assistir qualsevol persona interessada a reflexionar sobre aspectes relacionats amb l’educació. 

Arxivat a: Educació
Primera trobada de l'EDE del curs 2016-2017
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona