CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Gran Recapte busca persones voluntàries a Montornès

El Gran Recapte busca persones voluntàries a Montornès

08/11/2016

Un any més arriba la campanya de recollida d’aliments i en aquesta edició es necessita la participació voluntària d’una vuitantena de veïns i veïnes que es distribuiran pels sis supermercats del poble els dies 25 i 26 de novembre

El Banc d’Aliments i Càritas tornen a fer una crida a la solidaritat ciutadana amb la campanya de recollida d’aliments El Gran Recapte. Enguany la iniciativa, que té l’objectiu d’aconseguir ajuda alimentària per a les persones més necessitades, es durà a terme el divendres 25 i el dissabte 26 de novembre.

Aquest any, a Montornès, es demana la col·laboració de 86 persones voluntàries que s'ubicaran als sis supermercats del poble per informar sobre la campanya i animar els clients a col·laborar amb la donació de productes de primera necessitat.

El més demanat és llet, però també es requereixen d’altres com pasta, llegums, farina, oli, sucre o conserves.

El voluntariat, la clau del Gran Recapte

A Montornès l’entitat encarregada d’impulsar aquesta campanya de recollida d’aliments és Càritas Parroquial de Montornès, nom que va adoptar la unió de les dues Càritas de les parròquies de Mare de Déu del Carme i de Sant Sadurní a finals del 2015. En la darrera edició del Gran Recapte van recollir 11.300 kg de productes.

Format per 11 persones, el grup atén actualment prop de 500 persones que cada tres setmanes, amb el suport del departament de Serveis Socials de l’Ajuntament, reben aliments procedents de la Creu Roja i del Banc d’Aliments. 

Com col·laborar-hi?

Les persones que vulguin participar voluntàriament al Gran Recapte han de ser majors de 18 anys. Tothom qui compleixi el requisit es pot adreçar al web www.granrecapte.com i introduir les seves dades personals. Els voluntaris i voluntàries es distribuiran en els supermercats per trams horaris: de 9 a 13 h, de 13 a 17 h i de 17 a 21 h. 

Arxivat a: Ciutadania, Serveis Socials
Recollida d'aliments del Gran Recapte (Imatge d'arxiu)
Logotip del Gran Recapte
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona