CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La gent gran presenta un receptari per llepar-se els dits

La gent gran presenta un receptari per llepar-se els dits

28/10/2016

La presentació d’un recull de receptes elaborat per l’alumnat d’informàtica dels Casals de la Gent Gran ha estat una de les novetats del programa que s’ha desenvolupat durant aquest mes amb motiu de la Diada de la Gent Gran. La programació també ha inclòs activitats esportives, socioculturals i lúdiques.

Una setantena de persones grans de Montornès són les artífex del receptari de cuina tradicional que s’ha presentat en els darrers dies. Totes són participants dels tallers d’informàtica que s’imparteixen als Casals de la Gent Gran. Mentre aprenien els rudiments de l’ofimàtica i la navegació per Internet, han recuperat la memòria de les receptes que, d’una forma o altra, han estat presents a les seves vides. El resultat ha estat un llibre amb 61 receptes signades i acompanyades de fotografies. Hi ha descripció dels ingredients i de l’elaboració d’entrants, primers i segons plats, i postres.

L’Ajuntament n’ha fet una edició limitada que es podrà consultar als mateixos casals i a la Biblioteca i que s’incorporarà a l’Arxiu Municipal.

Fomentant l’activitat física

L’exercici adaptat a la gent gran ocupa un lloc destacat en el programa. El dia 21 es va fer una sessió de gimnàstica a la Carpa Polivalent el Sorralet amb un centenar de participants i aquest divendres s’ha fet una exhibició de balls de saló i en línia. El programa es clourà el 4 de novembre amb la caminada saludable per l'entorn de Montornès que es va haver d'ajornar el 14 d'octubre pel mal temps.

Arxivat a: Gent Gran
Foto de família durant la presentació del receptari
El llibre inclou 61 receptes de cuina tradicional
Un moment de l'acte de presentació
Gimnàstica a la Carpa Polivalent El Sorralet
Gimnàstica a la Carpa Polivalent El Sorralet
Sessió de ball al davant de l'Ajuntament
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona