CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El jardí urbà de Montornès Nord, preparat per a la tardor

El jardí urbà de Montornès Nord, preparat per a la tardor

28/10/2016

Aquesta setmana s’ha dut a terme una jornada intensiva de manteniment amb alumnes de l’Escola Marinada, joves del Centre Juvenil Satèl·lit i veïns.

Alumnes de l’Escola Marinada, joves del Satèl·lit i veïns a títol individual amb el suport de la Brigada Municipal, han participat aquest dijous en una jornada de manteniment al jardí urbà de Montornès Nord. S’hi han retirat les males herbes i s’ha netejat l’espai perquè les plantes puguin créixer sense entrebancs. Hi ha sembrades plantes aromàtiques i ornamentals que s’adapten bé al clima i que no requereixen gaire manteniment.

El de Montornès Nord és el primer jardí comunitari del municipi. Es va posar en marxa al mes de maig i durant els darrers mesos el manteniment s’ha fet  amb la col·laboració del veïnat, de membres del Casal de la Gent Gran de Montornès Nord, el Centre Juvenil Satèl·lit i l’Escola Marinada.

A partir d’ara i durant aquest curs seran els alumnes de Marinada i els joves del Satèl·lit qui s’ocuparan de forma setmanal de regar-lo i fer-ne el manteniment.

Recuperant un espai i afavorint la convivència

La iniciativa de crear un jardí urbà als darreres dels blocs de pisos del carrer del Nou d’abril va sorgir l’any 2015, quan l’Oficina del Barri, l’equip urbanístic del Pla Estel i el veïnat van decidir donar-li un nou ús a aquest espai que amb el temps s’havia degradat. La iniciativa ha servit per promoure la convivència entre els veïns del barri i entre generacions, ja que hi col·laboren persones de totes les edats.

Arxivat a: PII Montornès Nord
Infants de l'Escola Marinada al jardí urbà de Montornès Nord
.
.
.
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona