CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La gent gran de Montornès, dinàmica i optimista

La gent gran de Montornès, dinàmica i optimista

21/10/2016

Més d'un centenar de persones grans del poble han participat aquest divendres en la sessió de gimnàstica celebrada dins de la programació del Dia de la Gent Gran.

El mal temps no ha impedit que més d'un centenar de persones grans de Montornès hagin acudit a la sessió de gimnàstica que s'ha celebrat aquest divendres com a part del programa que es desenvolupa durant aquest mes per celebrar el dia de la Gent Gran que es commemora l'1 d'octubre. 

Membres dels dos Casals de la Gent Gran s'han aplegat a la Carpa Polivalent el Sorralet per seguir durant una hora, i amb el millor humor, la sessió que s'hi ha dut a terme. 

Més activitats durant els propers dies 

Durant els propers dies continuaran les activitats del programa. El dia 26 es presentarà un receptari de cuina tradicional elaborat per una setantena de persones grans participants en els tallers d’informàtica que s’han desenvolupat durant el darrer curs. El llibret conté 61 receptes signades i acompanyades de fotografies. El divendres, dia 28 es farà una sessió multitudinària de balls de saló al davant de l'Ajuntament.

Finalment, el 4 de novembre es durà a terme la caminada saludable per l'entorn de Montornès que es va haver d'ajornar el 14 d'octubre pel mal temps.

Arxivat a: Ciutadania, Gent Gran
Participants en la sessió de gimnàstica
Un moment de la sessió
.
.
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona