CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Comencen les obres de remodelació del carrer d’Anselm Clavé

Comencen les obres de remodelació del carrer d’Anselm Clavé

20/10/2016

Els treballs inclouen l’ampliació de les voreres i millores en els serveis. Durant l’execució de les obres, que tenen una durada prevista de dos mesos, es tallarà el carrer al trànsit i només es permetrà l’accés a veïns i a l’activitat comercial.

Aquesta setmana s’han posat en marxa les obres de remodelació del carrer d’Anselm Clavé. Els treballs inclouen la renovació del paviment i l’ampliació de les voreres a un mínim d’1,20 m. L’ample de la calçada serà de 3,50 m.

Les obres serviran per fer millores en alguns serveis, com la connexió dels baixants de recollida d’aigües pluvials de les cobertes a la xarxa general de clavegueram. També es substituiran les lluminàries actuals per altres amb leds de baix consum  i s’aprofitarà per col·locar dos tubs soterrats a les voreres per facilitar la implantació de la futura xarxa de telecomunicacions municipal.

Els treballs tenen una durada prevista de dos mesos i s’han adjudicat a l’empresa Construcciones Fertres, SL per un import de 53.058,50 €. 

Afectacions en el trànsit

Durant l’execució de les obres el carrer romandrà tallat al trànsit en general i només es permetrà l’accés a veïns i a les activitats comercials que s'hi desenvolupen.

Arxivat a: Via pública
Carrer d'Anselm Clavé
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona