CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès dóna veu als més joves a través del Consell d’infants

Montornès dóna veu als més joves a través del Consell d’infants

19/10/2016

El nou òrgan de participació, que es constituirà el 22 de novembre, estarà format per dos alumnes de cinquè i dos de sisè de cada escola. Entre les seves funcions, hi haurà analitzar el poble i fer propostes de millora.

Aquest dimecres s’ha presentat als alumnes de cinquè i sisè de les cinc escoles del municipi el projecte de creació del Consell d’infants de Montornès.

L’acte ha tingut lloc a la Carpa Polivalent El Sorralet i ha comptat amb la presència de la regidora d’Infància, Marina Sánchez, i membres de l’Associació REIR que s’ocuparan de dinamitzar el consell.

El nou òrgan de participació estarà format per quatre representants de cada escola (dos de cinquè i dos de sisè) que es reuniran un cop al mes a l’Ajuntament per tractar i debatre qüestions que considerin d’interès per al poble. També s’ocuparan de posar en comú i traslladar al consistori les opinions de l’alumnat de cada escola i, al seu torn, faran arribar als seus companys les reflexions i decisions sorgides del propi consell.

L’acte de constitució del nou consell tindrà lloc el proper 22 de novembre, un cop cada escola hagi designat els seus representants. El consell es reunirà mensualment entre gener i abril. La trobada de cloenda del curs es farà el 2 de maig.

Arxivat a: Educació, Infància
Durant la presentació, els alumnes han pogut fer preguntes sobre la proposta
Un moment de la presentació del projecte de creació del Consell d'infants de Montornès
L'acte ha aplegat alumnes de 5è i de 6è de totes les escoles del poble
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona