CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Ajuntament preveu contractar 5 joves en pràctiques inscrits al programa de Garantia Juvenil

L’Ajuntament preveu contractar 5 joves en pràctiques inscrits al programa de Garantia Juvenil

18/10/2016

La convocatòria s’adreça a joves que actualment estiguin sense feina i sense formar-se, però que hagin finalitzat en els darrers cinc anys estudis postobligatoris. Les persones interessades a participar en el procés de selecció s’han d’adreçar a la borsa de treball del Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (carrer de la Pau, 10).

L'Ajuntament de Montornès ha previst contractar en pràctiques durant sis mesos un total de 5 joves que actualment estiguin sense feina i sense formar-se, però que hagin finalitzat en els darrers cinc anys estudis post obligatoris, ja sigui universitaris o bé cicles formatius de grau mitjà o superior.

Les persones contractades hauran d'estar inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) com a sol·licitants de feina, així com al Programa de Garantia Juvenil. El procés de selecció es farà durant aquest mes d'octubre i els contractes s'iniciaran el 15 de novembre.

Els nois i noies que compleixin el perfil i que tinguin interès a participar en el procés de selecció s’han d’adreçar a la borsa de treball OPEC (carrer de la Pau, 10). El dijous 27 d'octubre, a les 13.30 h, es durà a terme una sessió informativa al Club de feina on s'explicaran les característiques del procés selectiu i les condicions de la contractació.

Un projecte subvencionat pel SOC

La iniciativa és fruït de les subvencions que el SOC ha ofert als ajuntaments amb l'objectiu d'incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació que siguin beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Aquest programa, impulsat per la Unió Europea, té per objectiu ajudar els nois i noies d'entre 16 i 29 anys, que no tinguin un lloc de treball ni estiguin estudiant, a millorar les seves possibilitats de trobar feina amb l'adquisició de noves competències laborals. Les contractacions estan supeditades a l’aprovació de la subvenció per part del SOC. 

Arxivat a: Ciutadania
Atenció personal per a joves al departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (c. de la Pau, 10)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona