CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Ajuts a les famílies per naixement, adopció, tutela o acolliment

Ajuts a les famílies per naixement, adopció, tutela o acolliment

10/10/2016

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament facilita la tramitació de la sol·licitud dels ajuts de la Generalitat per a les famílies amb infants nascuts, adoptats, tutelats o acollits entre l'1 de juliol i el 31 de desembre de 2016 i l'1 de gener i el 30 de juny de 2017.

El Departament de Benestar Social de la Generalitat ha obert aquests dies la convocatòria dels ajuts econòmics per a les famílies en què hagi hagut un naixement, una adopció, una tutela o un acolliment.

El termini per a famílies amb infants arribats entre l’1 de juliol i el 30 de setembre finalitza el 31 d’octubre. Per a la resta, el termini és d'un mes a comptar des de l’endemà de la data de naixement, acollida, adopció o tutela. L'ajut està sotmès al nivell d'ingressos de la unitat familiar. 

El límit es calcula sobre els ingressos de 2015

Els ingressos límit, corresponents a l'exercici fiscal de l'any 2015, per poder accedir als ajuts s'han de determinar multiplicant 16.000 euros pel coeficient que pertoqui en funció del nombre de persones que integren la unitat familiar, segons el que determinen les bases de la convocatòria.

La quantia de l’ajut és de 650 euros. Per a les famílies nombroses o monoparentals, l’import és de 750 euros. La Generalitat dedicarà inicialment una partida de 5.500.000 euros a aquests ajuts. 

Les persones interessades a rebre més informació s’han d’adreçar al Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament o accedir a l'Oficina Virtual de Tràmits de la Generalitat

Arxivat a: Ciutadania, Serveis Socials
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona