CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Ajuntament destinarà enguany 173.000 euros a la rehabilitació d’edificis de Montornès Nord

L’Ajuntament destinarà enguany 173.000 euros a la rehabilitació d’edificis de Montornès Nord

26/09/2016

Les sol·licituds es poden presentar fins al 7 d’octubre. Es concediran ajuts per a la rehabilitació dels elements comuns dels edificis, com elements en risc, cobertes i millora de l’eficiència energètica.

Aquests dies està oberta la convocatòria pública d’ajuts per a la rehabilitació dels elements comuns en els edificis inclosos en l’àmbit d’actuació del Projecte d’Intervenció Integral de Montornès Nord. La dotació pressupostària per aquest any 2016 és de 173.350 euros.

L’Oficina del Barri facilita a les comunitats de propietaris suport tècnic, assessorament jurídic i mediació durant tot el procés rehabilitador. Aquest mes de setembre s’ha reforçat el servei amb la contractació d’una arquitecta tècnic a jornada completa. 

Esforç final en la rehabilitació d’edificis 

Ara que s’enfila el tram final de desenvolupament del Projecte d’Intervenció Integral, es pretén donar un darrer impuls amb l’objectiu que el màxim d’escales puguin acabar el procés rehabilitador amb èxit. Actualment una quarantena de comunitats es troben en alguna fase del procés i treballen conjuntament amb l’Oficina del Barri per rehabilitar els elements comuns del seu edifici.

L’any 2011, l’Ajuntament va aprovar les bases generals que regulen els ajuts a les comunitats per rehabilitar els elements comuns dels edificis inclosos en l’àmbit d’actuació del Projecte d’Intervenció Integral de Montornès Nord. L’any 2013 es van modificar i simplificar les bases per fer-les més accessibles al veïnat i es va obrir la primera convocatòria d’ajuts. Els ajuts són del 50% del pressupost protegible i del 75% en el cas que hi hagi ordre d’execució de l’Ajuntament per l’existència d’elements en risc.

Arxivat a: Ajuntament, PII Montornès Nord
Façanes rehabilitades a la plaça de l’Autonomia
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona