CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Casal i campus: l’estiu més viu i mogut per a infants i joves

Casal i campus: l’estiu més viu i mogut per a infants i joves

27/07/2016

A l’entorn de 800 infants han participat en las activitats que s’han programat per a aquest estiu i que aquesta setmana enfilen la recta final. Continuant l’experiència dels darrers anys, les propostes s’han fet des de l’Ajuntament i des dels campus de diverses entitats esportives del poble.

Un any més les entitats del poble han contribuït a ampliar l’oferta d’activitats d’esport i de lleure per a infants. El Club Futbol Montornès, el Club Karate Montornès, el Club Bàsquet Vila de Montornès, el Club Futbol Sala Montornès i el Club Tennis Montornès han mobilitzat més de 200 infants i joves amb edats compreses entre 4 i 18 anys. L’esport s’ha combinat amb excursions, visites a les piscines i a equipaments com Ràdio Montornès, on han participat en directe en la programació.

Pel que fa al Casal d’estiu i el Campus del CEM Les Vernedes, han aplegat prop de 500 infants d’entre 3 i 12 anys. En aquesta edició, el Casal d’estiu s'ha desenvolupat a l'Escola Mogent i ha tingut com a centre d’interés la música. Entre les activitats més destacades hi ha hagut una visita al Museu de la Música de Barcelona i una excursió a Can Galbany.

Les activitats aquàtiques i el tir amb arc, la novetat d’enguany, han estat les més apreciades pels nens i nenes que han participat en el Campus del CEM Les Vernedes. Aquesta mateixa setmana, el campus ha acollit una nova activitat dedicada a l'esgrima.

Les colònies i el Casal d’estiu de setembre

L’Esplai Panda, amb un equip tècnic de 18 persones, es troba aquesta setmana de colònies amb 79 infants i joves d'entre 5 i 16 anys a la casa Els Refugis, situada al poble de Serinyà (Girona). Com ja és tradició, Ràdio Montornès (91.2 de la FM i http://radio.montornes.cat/) connecta amb la casa de colònies per conèixer el desenvolupament de les activitats. La propera connexió es farà en directe aquest dijous 28 de juliol, a les 11.10 h, en el programa Las Mañanas.

D'altra banda, el Casal d’estiu, tornarà al mes de setembre amb una setmana d'activitats abans de l'inici de les classes. 

Arxivat a: Infància, Joventut
Excursió a Can Galbany inclosa en la programació del Casal d'estiu
Activitats aquàtiques al Campus del CEM Les Vernedes
Campus esportiu del CB Vila de Montornès
Campus esportiu del Club Futbol Montornès
Campus esportiu del Club Karate Montornès
Campus esportiu del Club Tennis Montornès
Campus esportiu del Club Futbol Sala
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona