Un total de 15 dones han participat durant les darreres setmanes en el taller de cuina "Sabors del món". L'última sessió ha estat un sopar de germanor on les participants acompanyades de les seves famílies han fet un tastet dels diferents plats cuinats.
Sobre una taula, plats típics de l’Àfrica subsahariana, el Magreb i Espanya com Safe (fideus amb pollastre), Chep (arròs amb peix i verdures), Tajín amb albercoc, Mlaoui (dolços marroquins) i empanada de tonyina, entre d'altres. I al voltant, una trentena de persones disposades a compartir àpat i conversa. Ha estat la cloenda del taller “Sabors del món” en què han participat una quinzena de dones del municipi arribades de llocs llunyans i no tan llunyans.
La iniciativa, organitzada per l'Oficina del Barri en el marc del projecte "Viu i Conviu a l'espai públic", ha servit per fomentar la cohesió entre aquestes dones i potenciar el coneixement de la diversitat.
Durant tres sessions celebrades al Centre Infantil la Peixera aquest mes de juliol, han après i compartit les receptes més tradicionals de les seves terres d’origen. La cloenda, com no podia ser d’una altra manera, ha estat un sopar de germanor al pati de l’Escola Marinada amb família i amics degustant els menjars que han après a cuinar.
Periòdicament rebràs un e-mail amb un resum del que es publica en aquest web.