CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El plaer de l’òpera a l’abast de tothom

El plaer de l’òpera a l’abast de tothom

05/07/2016

El 8 de juliol a les 22 h es podrà veure al pati de l’Institut Vinyes Velles la retransmissió de “La Bohème” de Puccini en el marc de la iniciativa Liceu a la fresca.

Montornès és un dels 121 municipis de Catalunya i Menorca, que s’han sumat enguany al Liceu a la fresca, una activitat promoguda pel Gran Teatre del Liceu que pretén apropar l’òpera al públic.

En aquesta edició es projectarà “La Bohème” de Giacomo Puccini. L’obra, enregistrada el mateix dia, serà retransmesa pel Canal 33.

Els jardins de Manso Calders (al pati de l’Institut Vinyes Velles) s’obriran a les 21.30 h per rebre al públic amb una copa de cava o refresc i un piscolabis. L’entrada és gratuïta i l’aforament limitat.

L’òpera està interpretada per Eleanora Buratto (Mimí), Olga Kulskynska (Musetta), Saimir Pirgu (Rodolfo), Gabriel Bermúdez (Marcello), Isaac Galán (Schaunard) i Fernando Latorre (Benoît / Alcindoro).

Es tracta d’una coproducció de l’English National Opera i Cincinnati Opera. La direcció musical va a càrrec de Marc Piollet i la direcció d’escena i coreografia és de Jonathan Miller. L’espectacle compta amb l’acompanyament de l’orquestra simfònica i el cor del Gran Teatre del Liceu.  

El Liceu a la fresca va començar l’any 2007. Amb el temps la iniciativa ha anat evolucionant i des de l’any passat s’ha integrat en el projecte Liceu al Territori, que té l’objectiu de potenciar l’assistència de nous públics al Teatre a través d’iniciatives que s’estenen per tota la geografia. 

Arxivat a: Cultura i festes
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona