CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Gaudint de Mons Observans al vespre

Gaudint de Mons Observans al vespre

27/05/2016

Aquest cap de setmana comença la temporada Mons Observans cap al tard. Durant el mes de juny, l’assentament obrirà els dissabtes de 18 a 21 h amb itineraris guiats, visites teatralitzades i tastets de cuina romana.

Ara que s’acosta l’estiu, el Jaciment romà Mons Observans modifica els seus horaris d’obertura. A partir d’aquesta setmana i durant tot el mes de juny les visites ja no es duran a terme els diumenges al matí, sinó que l’assentament obrirà les portes els dissabtes al vespre, de 18 a 21 h. Els visitants tindran l'oportunitat de descobrir el jaciment al mateix temps que gaudiran de les vistes de la plana del Vallès a l'hora del crepuscle.

En aquesta temporada, Mons Observans oferirà itineraris guiats pel recinte a les 18 h. Com a novetat, a partir de les 19.30 h s'estrenaran visites teatralitzades amb un personatge que escenificarà com era la vida durant l’antiga roma. A les 21 h s'oferirà un tastet de cuina romana a càrrec del Restaurant Can Major de Montmeló. Qui hi participi podrà conèixer els principals ingredients de la gastronomia d’aquells temps. Les visites no requereixen inscripció prèvia, però per al tastet, cal apuntar-se amb una antel·lació mínima de tres dies al web www.monsobservans.cat.

Preparant l'estiu

En la línia del que s'ha fet en els darrers anys, amb les "Nits d'estiu a la romana" el consorci que gestiona el jaciment, format pels Ajuntaments de Montornès i de Montmeló, ja està pensant en activitats atractives per a la temporada de més calor. Espectacles musicals, clubs de lectura, sopars romans i tallers de fotografia nocturna són algunes de les propostes que s'estan preparant.

Arxivat a: Patrimoni històric
Cartell Mons Observans cap al tard
Vistes des de Mons Observans a la nit (Imatge d'arxiu)

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona