CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El primer jardí urbà creat pel veïnat i l’Ajuntament comença a florir

El primer jardí urbà creat pel veïnat i l’Ajuntament comença a florir

24/05/2016

El jardí, ubicat al carrer del Nou d’abril, respon al treball conjunt del veïnat, l’Oficina del barri i l’equip urbanístic del Pla Estel, amb qui també s’han desenvolupat processos participatius per a la remodelació d’altres espais com la pl. de Joan Miró.

En els darrers dies s’ha presentat el jardí urbà ubicat entre el Centre Juvenil Satèl·lit i els edificis del Carrer Nou d’abril a Montornès Nord.

Es tracta del primer jardí comunitari del municipi. L’any passat l’Oficina del barri, l’equip urbanístic del Pla Estel i el veïnat van decidir donar-li un nou ús a aquest espai que amb el temps s’havia degradat. La iniciativa també té l’objectiu de promoure la convivència entre els veïns del barri. 

El projecte parteix d’un grup impulsor format per membres del Casal de la Gent Gran de Montornès Nord, del Centre Juvenil Satèl·lit, veïnat dels blocs del carrer del Nou d’Abril i jardiners voluntaris del barri. Un grup format per una desena de persones ha fet el disseny del jardí amb l’ajut del jardiner de la Brigada Municipal d’Obres. 

S’hi ha sembrat sobretot plantes aromàtiques i ornamentals que s’adapten bé al clima i que no requereixen gaire manteniment. Equipaments com l’Escola Marinada han col·laborat en la iniciativa.

Arxivat a: PII Montornès Nord
Jardí urbà a Montornès Nord
Taller de jardineria i horticultura a càrrec de l’associació de Can Galvany
.
.
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona