CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Anar a la deixalleria té premi

Anar a la deixalleria té premi

21/05/2016

Les deixalleries del Vallés Oriental proposen el sorteig "Anar a la deixalleria té premi" amb la finalitat de potenciar l'ús d'aquestes instal·lacions. S'hi pot participar fins al 29 de maig.

Ja fa tres anys que el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallés Oriental recompensa els usuaris de les deixalleries comarcals amb el sorteig "Anar a la deixalleria té premi". La campanya té com a objectiu fomentar l'ús d'aquestes instal·lacions i incrementar el nombre i tipus de materials recollits. L'ús de les deixalleries permet reciclar i reutilitzar materials, i beneficia el medi ambient.

Poden participar en el sorteig les persones majors d’edat que utilitzin la deixalleria fins al 29 de maig. El primer guanyador s’emportarà dues entrades per al Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGPTM. El segon i tercer premi està dotat amb un sopar per a dues persones al Restaurant El Gato Verde de Granollers.

El sorteig tindrà lloc el 31 de maig en un acte públic celebrat al Consorci (Camí Ral s/n, Granollers). De 26 urnes, una per cada deixalleria comarcal, s'extrauran les tres butlletes guanyadores.  

 

Arxivat a: Medi Ambient
Es pot participar en el sorteig fins al 29 de maig
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona